Dereceye Giren Öğrencilerin Tebrikleri

Atletizm Müsabakalarında Dereceye Giren Öğrenciler Tebrik Edildi .

06.11.2021 229

Cumhuriyet'in 98. yılına özel düzenlenen 1 Km Koşu ve Kocaeli İl Gençlik Spor Müdürlüğü'nün il geneli düzenlemiş olduğu Kros müsabakasında dereceye giren YoussefHussein Abdelraz ve Musa Dönmez öğrencilerimiz cuma günü İstiklal Marşı töreninde tebrik edilerek hediyelerini 8A İHO sınıf öğretmeni Ayşe EMİNSOY ve İmamhatip Müdür Yardımcısı Nesibe MAŞALACI takdim etmişlerdir . Törende Konuşan okul müdürümüz Ekrem KIZILTAŞ ;''çocukların başarısının değerli olduğunu , okulumuzun  spor ve sanata verdiği önemden ,çocuklarımızın sağlıklı büyüme ve gelişmesinde sporun çok önemli bir katkı sağladığını, Sadece fiziksel anlamda değil, aynı zamanda ruhsal, bilişsel, sosyal ve kişisel gelişiminde de spor, önemli bir rol oynadığını'' ifade etti . ''Çağımızın en önemli sorunlarından biri haline gelen fiziksel aktivite azlığının, çocuklarda obezite, diyabet ve dikkat eksikliği gibi hastalıklara önemli oranda zemin hazırlamaktadır.'' şeklinde konuşmasını tamamladı .